Niinpä se sitten alkoi meilläkin porukka kuumeilla, kiva täällä nyt sitten koittaa pysyä laskuissa, kenellä kuumetta, kenellä ensimmäinen kuumeeton päivä ja kuka pääsee jo seuraavana päivänä kouluun.

harmillista tämä on noille 3:lle yökoulu jää väliin on sitä odottanut jo viimevuonna ja kun kuuli että nyt se järjestetään niin on siitä asti ollut ihan täpinöissä. Tänään pakkaili yölaukkua ja makuupussia, haki kaupasta evästä/naposteltavaa.

Tulivat harkoita kotiin ja laps nukkumaan, ihmettelin että nyt ei ole kaikki kohdallaan ja kuumemittarin kanssa huoneeseen vierailulle ja niin se pomppas 39* koitti laps peitellä kipeyttää, että pääsis huomenna sinne yökouluun, voi kökkö ehkä sitten ensivuonna.

Toisilla jää harkat väliin ja jää koulun pikkujoulutkin johon jo paketit valmiiksi katsottuna, oli vielä sovittu että toinen leipoo piparit. Aavistuksen meillä on nyt pettynyttä ja surullista väkeä tupa täys, pitää kehittää jotain piristystä kunhan kaikki tuosta tervehtyvät.

Eikä siinä mitään mutta tässä pienen jännityksen vallassa että ollaanko itse isännyksen kanssa terveenä kun pitäisi laivalle lähteä, pikkujoulua viettämään;P