tila= eilen jo alkoi pikkuisen hengitys krohista ja tänään on jo yskinyt limaisempaa yskää.

samat oireet kuin kuukausi sitten.

Samapa se tietenkin jos nyt kuitenkin rokotuksella sitten toivottu tulos tulevaisuudessa. Eihän tuo yskä niin vaarallista.

Nyt pitäs jo taas maate. Käsitöitäkin tuli tuossa hetki tehtyä, en kuitenkaan tuota ykkös lajia vaan kakkosta.

Isännys on sitten oikeen kunnolla sukeltanut kunnallispolitiikan syövereihin ja nyt koitetaan sitten minua kosiskella kylän martta toimintaan mukaan(samaa porukkaa osa), alkaa vanha polvi olla kuulemma jo niin iäkästä, että tarvittaisiin jo nuorempaa väkeä riveihin.

Oltiin jo kyselty josko minä joku kerta tulisin kahvin keittoon ym.

On vähän niinku ristitulessa, toisaalta sataa p***skaa niskaan, kun ollaan niin hankalia ja toiselta suunnalta koitetaan repiä "paraati" paikoille, kun ei olla mitään tuppi suita, saataisiin asiat hoidettua.

Voi missä se on se kultainen keskitie????

En tahtois saaha p**skaa niskaan, mutta en suinpäin tahtois lähteä sinne marttoihinkaan jossa sitten pitäisi nuorempana alkaa hoitaa asioita eteenpäin.

Nyt pitää ottaa aika lisä ja kuulostella tilanteita, alkaa olla kohta jo niin monta rautaa tulessa yht'aikaa, ettei vuorokaudessa riitä tunnit.

Muksut jo säikähtivät sitäkin, että jos töihin meinaan, ois pitänyt sanoa siihenkin puheluun, että olen mieleni muuttanut, enkä töitä halua.

taas meinaa juttu rönsytä aiheesta, mutta...niin

Muksut kun aloittivat tuossa kylän omassa seurassa harrastuksen, pitkällisen pohdinnan jälkeen. Aattelimme, että ollaan vaan taustailijoita eikä puututa sen enempää mihinkään, nyt sitten on kuitenkin niin että isännys on saanut olla aika tiiviisti  heidänkin harrastuksessa mukana ja voin sanoa että se ei kaikkia miellytä.

On meinaan osa ihmisistä vaikkei meitä tunnekkaan, niin luulo-kuulo/puheiden perusteella tehnyt meistä oman kuvitelmansa ja varmaan aika hankalina pidetty, mutta omaamme aina ollaan puolustettu, aluksi koitin  yleisellä tasolla ja kun se ei tehonnut piti ottaa asiat asioiden oikeilla nimillä.

Isännykselle juuri sanoinkin edellis ehtoolla, että kun meidän ei annettu elellä tässä kylässä ihan vaan rauhassa niin mennään sitten kylän toimintaan mukaan oikeen rytinällä, tullaan sitten tutuiksi joka suunnalta.

Tullaan, tutuiksi niin koulun, kuin politiikan sekä harrastusten kautta.

Ensi sunnuntaina näytän naamani kirkossa jos vaikka tänä vuonna muistaisi käydä kuuntelemassa kauneimmat joululaulut.

Nyt vaan toivoisin taas että elämä ois rauhallista eikä mitään säätöjä suuntaan tai toiseen, mutta joka päivälle tuntuu olevan taas jotain.

Suunnittelin vielä jouluvierailua Naantalin suuntaan ennen joulua, mutta katsotaan nyt jääkö enään yhtään päivää vapaaksi=/

Katsotaan, eiköhän nämä asiat taas saada jossain kohtaa järjestykseen.