Niin meillähän oli jokin aika sitten ongelmia tuon bandiitin kanssa, bandiitti kun meinas että koko yläkerta on hänen vessansa, ei muuta kuin uutta kotia etsimään ja sehän löytyikin lähempää kuin uskoinkaan.

Äitini miehensä kanssa päätti tämän huono tapaisen kissan ottaa.

Alku lähti miten lähti hyvin tai huonosto tai hyvin huonosti.

bandiitti kävi sängyssä pissalla, laatikko pidettiin puhtaana aina kun kuului että asiat on valmiit käytiin laatikko putsaamassa.

Valituksia sain välillä kuulla kuinka bandiitti on taas sängyssä käynyt ja toive puheita siitä kuinka toivotaan että jos leikkaus lopettaisi sänkyyn pissailun.

Ehdotin sitten että laittaa sinne sänkyyn muovin, ettei bandiitti pääse pehmeälle alustalle vaan hakeutuu sinne laatikolle aina kun hätä. Antaa sen olla aikansa ja katsoo oppiiko bandiitti hyville tavoille.

Muovi laitettiin.

Eilen sitten sitten kävivät tässä meillä vierailulla ja istuivat sohvalle ja puhe alkoi,"nyt he tietääkin kuka siellä sängyssä käy pissalla, ei se olekkaan bandiitti, vaan MEIDÄN  koira." Perusteluja tälle väittämälle oisin halunnut, mutta en sen enempää jäänyt kuuntelemaan kun kuulin, että he ovat nyt  pitäneet yhden päivän ilman muovia ja sänky ollut kuiva.

Se siis ei ole ollut bandiitti vaan meidän koira.

Kiekasin kerran kunnolla koirallemme että siihen sitten loppuivat sinun vierailut jos kerran toisten sängyssä käyt kuseksimassa ja painelin keittiöön tiskipöytää siivoamaan samalla komentaen heidän koiransa pois meidän roskikselta ja toisen kerran meidän sängystä.

Sitten äitini jo sanoinkin että he lähtevät kotiin.

Mistä hän nyt otti herneet nenää?

Siitäkö kun tiukalla HYYTÄVÄLLÄ äänen sävyllä ilmoitin koiramme vierailujen olevan NYT LOPPU.

vai

siitä kun kielsin heidän koiraa syömästä roskis kamaa vaiko siitä kun komensin alas, kun meidän sänkyyn hyppäsi, okei ensi kerra syököön, mutta edelleenkään ei meidän sänkyyn mene.

Eilen sitten lapseni kävi heillä imuroimassa ja sain kuulla, että bandiitti oli taas käynyt pissalla heidän sängyssä.

Mutta kyllä meidän koira on kuitenkin ainakin kerran käynyt heidän sängyssä pissalla.

Mietin vaan että mitenkä niin onko joku joskus nähnyt?

Ja toiseksi, aina kun olemme olleet heillä on koiramme sielläkin osannut pyytää samalla tavalla ulos kuin kotonakin.

toisin kuin heidän koiransa joka on jo kaksi kertaa laskenut alleen meidän "eteisessä"

Okei uskon jos on nähty, mutta perusteetonta syytöstä en niele.

No bandiitti pitää varmaan ottaa takaisin, mutta ennen takaisin ottoa tahdon että bandiitti on käytetty leikkauksessa, jos meinaan pääsee ovesta livahtamaan niin ei ainakaan pääse lisääntymään, alkaa taas meinaan ne ajat olla taas edessä.

Ja voin vain toivoa, että pahat tavat meillä ei jatku, sitten en enään tiedä mitä meidän pitäisi tuolle paha tapaiselle bandiitille tehdä.