Olen jo koittanut tänään soittaa pariin otteeseen, ilmeisesti työvuorot eivät ole vielä alkaneet.

Pitäneen koittaa kohta uudestaan. Lapseni koulu historiaa koitin  eilen ylös kirjoittaa. Vanhimmaiseni vaan ihmetteli miksi niin kaunisteltu ja siitähän puuttuu vaikka mitä.

Kaikkea ei voi muistaa yhdellä istumalla, en aloittanut silloin alussa kirjanpitoa kun oletin että se loppuu kun on välittämätttä, eikä kiinnitä kiusaajiin huomiota.

Soitan tälle koulupsykologille ihan hyvissä mielin, enkä pelkästään siksi että opettaja niin kehoitti vaan siksi että lapseni voi olla jo että tarvitsee muutakin tukea kuin perheensä.

Tuo käsky Psykologille, oli varmaan opettajan ainoa mahdollisuus selvitä tilanteesta jossa hän ei itse enään tilannetta hallitse.

Helpompi sysätä syyt meidän niskoille kuin myöntää itselle, että tulikin haukattua liian iso pala, enkä selvinnytkään noista hankalista oppilaista.

Ymmärrän kyllä häntäkin, kunonraskaana ja pieni lapsi ennestään hoidettavana ja mies tekee vuorotyötä niin raskaaksi käy.

Eilen oli tilanne, kylällä oli sitten kolme natiaista kiusanneet taas meidän natiaisia, herkempi oisi käynyt kimppuun, mutta meidän teini soitti iskän paikalle.

Isä antoi tulla sitten oikein tuutin täydeltä.

Saas nähdä miten koulupäivä tänään sujuu:(

Mutta kyllä ihmeellistä sakkia kun 14 vuotias haukkuu 9 vuotiaan fyysistä ominaisuutta.

Kaksi näistä kavereista on juuri lapseni koulukiusaajia. Ennen ei ole pojille mitään sanottukkaan, mutta eilen isäntä antoi palaa täydeltä laidalta.

SE ON LOPPU NYT!!!!