jos nyt luulin jo että koulussa ois saatu nämä parit tyypit aisoihin ja jättämään lapseni rauhaan niin väärin luulin.

Tänään oli taas ollut haukkumista ja nyppimistä.

Ruuat oli saanut päälleen ja lisää haukkuja.

Liikunta tunnilla oli sitten taas jätetty huomiotta, joukkuehenki puuttu joiltain täysin.

Olivat olleet pelaamassa ja kun lapseni oli pelissä jäänyt huomiotta ja oli siitä mennyt opettajalle sanomaan, oli opettaja käskenyt olemaan valittamatta.

Opettajalle sanoin puhelimessa, että eikös tuo ole joukkue laji ja koulun liinkuntatunnista kuitenkin kyse ja nämä kaksi tähti pelajaa meinaa, että muita ei tarvitse mukaan ottaa.

Että ensikerralla kun  on liikuntatunti niin lapseni voi mennä sitten ihan lenkille.

Ei tarvitse opettajan kuunnella valitusta ja nämä kaksi tähti pelaajaa saavat aivan rauhassa pelata kukaan ei heitä häiritse.

Opettaja sitten minulle että eivät muutkaan lapset valittaneet, entäs sitten jos lapseni haluaa myöskin osallistua lajiin niin eikös siitä opettaja voisi sitten huomauttaa että kaikki otetaan peliin mukaan, kaikkia ei tietenkään laji kiinnosta niin eihän ne silloin nurisekkaan.

tai jos ei joukkueena pelaamminen kiinnosta niin sitten nämä kaksi voisi rangaistukseksi lähteä sinne lenkille.

Kyllä sellaista henkistä vääntöä on ollut lapsen kanssa koko alaaste ja onhan se ollut joskus ihan raakaa väkivaltaa ja raakaa nöyryyttämistä.

Mitä tekee koulu ja poliisi EIVÄT MITÄÄN!!!

Mutta en voi kun huokaista syvään koulu on mitä on mutta onneksi harrastuksen parissa lapsi on hyväksytty ja koulun ulkopuolelta on saanut muutaman hyvän ystävän.

Suurimpana vahvuutena oman perheen 110% tuki.

Ihmeen vahva on ollut tuo pieni ihminen.

Ei kyllä tarvitsisi pienen ihmisen enempää kestää, mutta millä ihmeellä nuo kiusaajat saadaan kuriin, kun niihin ei tehoa mikään:( ja kun väliaikaista koulustaerottamista ehdottin niin se ei kuulemma onnistu, miksi ei, missä menee se raja mitä toiselle saa tehdä ennen kuin koulusta erotetaan, lapseni on jo tikattu on rankimmalla tavalla nöyryytetty, on potkittu on hakattu, nostettu seinälle jne. lista on loputon.

Ja mitä  tulee siihen onko koulussa ketään turvallista aikuista johon lapseni voi päivän aikana tukeutua jos hätä tulee, niin ei, lapseni ei koulussa luota enään kehenkään.

no nyt loppui synkistely  ja poikani on taas tänään onnellinen koska alkoi viikonloppu.

Ma:na voi olla että käväsen koululla.

Kuvittelin etten koskaan voisi käyttää sanaa vihata, mutta kyllä, kyllä minä vihaan ja minä vihaan näitä kiusaajia jotka kaikin keinoin yrittävät rikkoa lapseni sisimmän ja vihaan näitä välinpitämättömiä opettajia jotka mielummin kääntävät selän, kun eivät mitään näe niin ei ole mitään selvitettävää, kun ei ole mitään nähnyt.

Ihanan helpottunut olo kun sai taas purkaa omaa pahaamieltään.

Vaikka tulihan sitä tuossa purettua kun miehen kanssa käytiin ilta kävelyllä, lunta tuiskasi naamaan ja poskipäissä kipristeli, viimasta huolimatta, nautin lenkistä ja oisin voinut pitemmänkin lenkin tehdä, mutta miestä alkoi paleltaa ja en yksin uskaltanut pitkälle lähteä.