taas palanutItku.

Puolitoista viikkoa meni hyvin kun yksi kiusaajista oli pois koulusta.

Tänään oli sitten tullut takaisin ja homma alkoi taas.

Oli tämä pari taas vahva kun toisiaan vahvistavat.

Oli sitten tämä kouluun palanut pukari sanonut kaverille että hakkaa tuo ja toinen  tekee työtä käskettyä.

Lapsemme makaa maassa potkitaan ja painetaan naamaa lumeen.

Kun lapsemme pääsee ylös ja sisälle saa naamansa kuivattua, kun on lunta syötetty niin opettaja tulee ja kysyy oletko valvonut myöhään kun olet niin väsyneen näköinen.

Onhan lapsi ollut jo ennen 21 unten mailla, että nyt ei kasvojen väsyneisyys kyllä väsymyksestä johtunut vaan ehkä siitä jos silmät ovat äsken olleet täynnä luntaOtsan rypistys

Lapsi tietenkin ottaa sen itsensä, kun hänessä ei kerran syytä ja alkaa nurista sitten ruuasta ja siitähän se ilo irtookin.Opettaja soittaa isälle että lapsi kiukuttelee kun ei ole saanut kuin 3 lihapullaa.Johonkin sitten piti se kiukku purkaa niin vaikka sitten niihin lihapullien määrään.

Koitin lapselleni sanoa, että vika ei ole hänen,mutta tapahtui mitä tahtoi ja miten päin vaan niin opettajat tekevät sinusta aina syyllisen ja varmasti soittavat meille aina kun saavat syyn lasta  moittia.

Jos sinulle annetaan vain 1 lihapulla syö se ja kiitä kauniisti, sen joskus tulevat edestään löytämään.

Koska olemme niin monta kertaa olleet oikeassa ja osanneet väitteemme perustella ihan perustellusti. Ihan vaan maalaisjärjellä vaikka kaupunkilaisia ollaankin, eikä kovin korkealle koulutettuja, mutta opettajat ovat monesti jääneet sanattomiksi.

Taitavat opettajatkin saada jonkin asteen mielihyvän tunteen siitä kun pääsivät sanomaan, että lapsi kiukutteli lihapullista, mutta kun kysyi miten selvititte sen hakkaamisen.

Emme olleet paikalla ja kun lapsia kuulusteli se meni vaan toisten syyttelyksi. Että näinOtsan rypistysTAAS

Niin koulun tapaista, emme päässeet tämän pidemmälle, kun emme nähneet tilannetta.

Enpä tiedä miksi lapseemme suhtaudutaan siten kun suhtaudutaan tai meidän perheeseen tai sitten tiedän.

siksikö että me peräänhuudamme oikeudenmukaisuuden ja kaikki koulukiusaaminen niin henkinen kuin fyysinenkin pitäisi saada loppumaan.

Kun "todellista" aihetta ei ole meille soittaa, niin melkein tikusta tehdään se asia, no tällä kertaa lihapullista.

Onko se että meillä ei kaikki harrasta tuota koko kylän lajia.

Vaiko se että meillä ei ole Volvoa.

Vaiko se että minä olen kotiäiti ja mieheni rivi työläinen.

Meillä kuitenkin on aina ehjät puhtaat vaatteet päällä, eikä vaatteista ainakaan ala-asteella haukutakkaan.

Kun tämä kaksikko ei enään sanallisesti pärjää lapselleni käyvät jo näemmä päälle.

Sen tiedämme että  opettajien varpaille olemme astuneet ja olen varmasti joskus ääneen epäillyt heidän ammattitaitoaan ja siinä taitaa se syy ollakkin, ettei oikeen meillä synkkaa.

Eikä tule synkkaamaankaan jos ja kun he eivät osaa sitä hakkaamis tilannetta selvittää, mutta soittavat meille lihapullista.

#######

Sitten kun tykkään aina hiukan spekuloida minkä tähden ja miksi ja kuinka näin.

Niin tämä kouluun palanut kaveri on se jonka isän toimesta poliisit meille silloin pari viikkoa sitten soittivat. ei ole sen jälkeen kuulunut mitään.

Oiskohan nyt käynyt niin että kotona on puhuttu että yllyttää se toinen kaveri hakkaamaan meidän lapsi, mutta itse ei saa koskea koska onhan hän hyvin kasvatettu lapsi ja tämä toinen kaveri on taas samanlaisesta tavallisesta duunariperheestä ja aavistuksen verran herkästi yllytettävissä ja mikäs siinä jos tää kaveri sitten saa  syyt niskoilleen ja meidän lapsi turpaansa kostoksi isälle kun käy heidän piltilleen huutamaan.

Toivotaan että loppu viikko menee paremmin.

Ihana kun sain taas purkaa kaiken ulos vaikka on meillä täällä äsken ollut meteliä kun olen kiukkuani ulos päästellyt ja haukkunut kirousten saattelemana nämä kiusaajat vanhempineen meidän seinille.

Pitää varmaan avata ikkunat vielä että tuulettuuSilmänisku

Mietin vaan että millä ihmeellä saisi nuo kiusaajat pitämään suunsa kiinni ja olemaan haukkumatta tai käymättä käsiksi.

Sanoin juuri miehellenikin, että vaikka lapseni menettäisi koulussa henkensä näiden kiusaajien toimesta tai vakavasti vammautuis,oisi hän näiden opettajien mielestä itse tilanteeseen hankkiutunut.Otsan rypistys