niin oltiin aamusta ajoissa hereillä, kun teini tuli ja pyysi minut syrjään.

Kun ei voi olla hiljaa, pakko saada pahaa oloa purkaa.

Kertoi sitten, että kun oli eilen ollut mopoaan hakemassa oli tämä serkkuni kehunut kuinka hän oli äitini pyynnöstä tempassut pappaa päin näköä.

Onpas hienoa!!! 25 vetää turpaan 65 vuotiasta sydän vaivaista.

Kyllä sinne varmaan jos sama linja jatkuu, lisää viinaa silmät liikuu elämän tapa jatkuu niin saavat kohta mustan auton sinne tilata.

Kävin tänään sitten mutkan siellä ja sanoin äidille pari valittua sanaa.

Miettiköön siellä tai eihän hän nyt näe elämän tyylissään mitään vikaa, minä vain olen se tiukkapipo joka voisin nutturaani hieman löysätä.

Mies on jo niin kiukkunen että meinas että lähettää tädilleni tekstarin jossa käskee hakea yhtä nopeaan kuin tänne toimittikin narkkari poikansa.

Jä hän ei  kuulemma tätini luo enään koskaan mene kun tuollaisen riesan tänne päästi/lähetti.

Eilisestä äitini ei muista mitään, kun sanoin että teiniä on ihan tarpeeksi tämän talon osalta itketetty, ihmetteli, että mitä nyt on oikeen tapahtunut? eikös teini pääse taas mopoilemaan johon sanoin että EI pääse.

Suoraan en voinut tuota lyömis juttua äidilleni sanoa, että tiedän sen koska serkkuni oli vannottanut teiniäni pysymään turpa kiinni.

Tiedä mitä keksii vielä sekopäissään.

Äitini selvittäessä minulle kuinka pappa on pihalla kaatunut, sanoin vain uskoo ken tahtoo=(

Tiedänpähän ainakin että sinne en itse eikä  lapseni jalallaan astu niin kauan kuin serkkuni siellä majailee.

Toinen mikä minua hiukan hämmästytti oli se että iso koira taajamaa alueella vaikkakin omalla pihalla niin vapaana=/ kova on luotto siihen että koira ei pihalta poistu kun joku ohitse kävelee.

ja mikä herätti myös huomiota, oli se että en ole sitten ensimmäisien päivien jälkeen nähnyt koiralla kertaakaan häntää koipien välissä, nyt oli=(

Ihan oikeesti mitä siinä talossa tapahtuu=(

Ei pitäisi tietenkään antaa vaikuttaa, mutta kun se kaikki kuitenkin vaikuttaa meidänkin elämiseen.