Suunnitteila oli tuossa että vaihdan jouluverhoja jo ikkunaan, pyyhkäsin ikkunat sisäpuolelta ja kattelin, että pitäs ehkä ulkopuoleltakin, mutta ei nyt kun on pakkasen puolella hiukan,

Meillä on nyt kesästä asti ollut makuhuoneen ikkuna ilman verhoja, koska oeln vaan niin onnettoman laiska verhojen vaihtaja ja kun suklaamunan takia jouduin verhot alas ottamaan en niitä koskaan takaisin saanut, kun aina vaan tarpeen vaatiessa on niin helppo vetää rullaverho alas.

Nyt en sitten tiedä minne olen sen verhotangon tyrkännyt, että pääsisin ne jouluverhot ripustamaan.

Mistä mahtaa johtua että minulta tuntuu puuttuvan se naisen sisustaja geeni joka tykkää vaihdella verhoja, mattoja ja huonekalujen paikkoja. jos ja kun saan kaapin johonkin paikkaan niin se saa olla siinä tappiin asti ja nihkeesti saan joulun alla vaihdettua koko muun vuoden ikkunoissa riippuneiden verhojen tilalle, pöytäliinosita puhumattakaan, niitä ei meillä pöydillä juurikaan näy. Ehkä se on sitä että haluan tällä hetkellä vaan pelkistettyä ja helposti siivottavaa ja käytän energiani muuhun kuin sisustamiseen.

Ehkä minussakin joskus kun lapset kasvavat herää se sisustaja nainen;P

Tänään on taas kurssi, viime kerralla se jäikin väliin, olin henkisesti niin väsynyt, kun olimme juuri käyneet koulussa, etten enään jaksanut lähteä.

Jos tänään sitten taas lähtisin. Eilen vaan huomasin ajattelevani ettei yhtään kiinnosta koko juttu. Toivotaan nyt että mielenkiinto herää taas, muuten voi olla aika tuskasta tulevat viikot. Ja toivotaan että lopussa kuitenkin kiitos seisoo.

Tiedä sitten johtuuko mielenkiinnottomuus siitä, mitä itse tunnen asuinpaikkakuntaani ja sen väkeä kohtaan, tietoisuus siitä että emme tule täällä koko ikäämme asumaan, kun aika on kypsä niin muutto on edessä.

Koitan ajatella kuitenkin asian niin, että vaikka me muuttaisimme niin täällä on syntynyt meidän pikkulapset ja teen tuota juttua heille perinnöksi syntymäkunnastaan ja olen siinä ensimmäisessä ryhmässä joka sitä tekee. Sitä kun ei tiedä koska seuraavat aloittavat, voi olla piankin  tai sitten seuraava sukupolvi.

Nyt takas etsimään sitä verhotankoa jos vaikka sais verhot taas ikkunaan;)