Kuka muistaa tämän mainoksen jossa nainen istuu pytyllä solmien vessapaperia päähänsä siitä saikin meidän hiustenkihartaminen uuden nimityksen, pidämme lotus hetken;D

Minullakin oli oma lotushetkeni tänään, tosin istuin keittiössä ja tyttöin kääri talouspaperista tukan rullalle,yleensä kun se menee niin että minä kiharran tyttöjen hiuksia, no kuitenkin aamulla sitten pitäisi olla "kiharoita" juuh. 6.00 pitäisi olla täydessä tällingissä ja matkalla Turkuun ja siitä laivalle.

Nyt pitäisi olla jo nukkumassa, että jaksaa aamulla myös nousta, mutta eihän siitä nukkumaan menosta meinaa mitään tulla, vaikka tiedän sen ettei pommiin päästä nukkumaan, kun on miehen työkaverit varmistamassa, ettei bussista myöhästytä.

Tämä päivä menikin aamusta iltapäivään  kierrellen kirpputoreja ja vaikka mitä olen löytänyt uudet enkeli verhot näkyvimmät, oikeen olen niihin tyytyväinen=),naulakko jota olen ollut ostamassa jo siitä asti kun ilmat viileni.

Äitin luona käytiin saunassa ja istuttiin hetki. Toinen kissumme on kotiutunut hyvin ja on todella HYVÄ hiiri kissa. Saaliita saa päivittäin=)

Nukkumaan.....