Voi hauskuuden huipentuma.

valtakunnassamme kaikki hyvin ja rauhallista, ellei sitten laajemman luokan vatsatautia lasketa mukaan, pyykkikone on laulanut jne. tiedätte varmaan kun lapsiperheeseen  tulee oksu tauti, ripuleineen *huokaus*

se kerrottuna aika monella on PALJON!!

3:tta yötä täällä nyt valvon, käyn jo ylikierroksilla, tekis mieli alkaa imuroimaan, mutta eihän se käy 0:36 aikaa kun muu perhe toistaiseksi nukkuu.

Niin mutta niihin elukoihin.

Käytiin  naapurissa vanhusten luona saunomassa ja testaamassa uudet lauteet. Tukevasti on seinässä kiinni, juu ei tarvinnut pelätä niiden romahtamista siinä  vaiheessa kun isäntä kiipeää viereen.

Mutta kuitenkin hetki siinä sitten kahviteltiin, kunnes lähettiin kotiin, samalla oven avauksella vanhusten kissa päätti lähteä ulos ja eiköhän tietty meidän perään, koitin usuttaa takaisin kotiin ja kun huomasin homman turhaksi koitin houkutella luokseni jotta saan kiikutettua kissa kotiinsa. Ei vaan antanut ottaa kiinni ja niin tuli meidän pihaan asti, soitin sitten naapuriin, että kissa on nyt meidän pihalla ja äitini sanoikin että pappa lähtee sitä hakemaan, vaan eipä antanut kissa itseään kiinni ottaa vaan luikkimeidän autotalliin, samalla meidän oma kissa tuli sisään.

Jonkun ajan päästä kun oli syönyt ja laatikolla käynyt(juuh meillä ulkosiisti kissa) kinus takas ulos ja meinasin olla päästämättä, ei sinne sateeseen tarvitse mennä.

Ei kun yksi vinkuu oven takana eikä anna periksi, hellyn sitten päästämään kissamme ulos ja samaan oven avaukseen huomaan vanhusten kissan olevan autotallin ovella eikä tarvinnut kahta kertaa pyytää kun oli sisällä.

Soitin äidille että nyt on kissa turvassa, tiedän kuinka pappa siellä sitten ois hermoillut kuitenkin, että miten se heidän pikku mirri nyt vieraalla pihalla pärjää yön yli ja vettäkin sataa.

Lupasin että kissa saa olla meillä yötä, pappa tulee sitten aamulla hakemaan;)