Niin se on taas isännys kiertänyt kirpputoreja ja muksuille löytänyt, talvitamineita.

Minä koittanut tehdä lasagnen uuniin, siinä samalla koittanut viihdyttää pikkuista ettei  putoa syöttötuolista, helpompi kuitenkin siinä vahtia kuin jusota ympäri kämppää perässä.

Jaa niin siihen  kirpparijuttuun vielä..

Jollain lailla, minä se en suostu kaupanhyllyltä uutta ostamaan täydellä hinnalla jos kerran kirpparilta löytyy kunnon tavaraa pilkkahintaan, enhän se minäkään valmiiksi rikkinäisiä tai kulahtaneita osta, nykyään tuntuu että kirppareilta löytyy lähes käyttämättömiä vaatteita lapsille, muillekin sitten käynyt niin että on ostanut kevään alennuksista ja laittanut odottamaan seuraavaa talvea ja kun  talvi on tullut on ne ostokset unohdettu ja seuraavana talvena niistä onkin jo kasvettu ulos.

Löysin meinaan toppahousut mitkä ei tällä hetkellä mene kenellekkään, toisille pienet ja toisille valtavan isot, no ehkä ensi talvena muistan olemassa jo olevat housut.

Pikkuista koitan nukuttaa ja aina kun koitan laskea alas nukkumaan, niin herää:( nyt pikkuinen siis nukkuu sylissä, yks huutaa pyllyä pyyhkimään, kuinka nää päivät vaan joskus tuntuu siltä kuin omat kädet eivä meinaa riittää.

Löytyivät muuten keittiön jouluverhotkin ja sain ruuvattua verhotangon olkkariin ja sinnekkin jouluverhot.

Näyttää kuulemma ulospäin tunnelmalliselle ,kun punaiset verhot ja kynttelikkö.

Samalla kun vaihdoin keittiön verhot otin lampun alas ja pesasin, oli kesän aikana kasvattanut ihanan karvapeitteen päälleen, meinas että jos ei lämmitetä talvella niin ainakin hän tarkenee.

Jospa koittais kolmannen kerran laskea tämän sylitettävän maate. EI ONNISTU murr...

lattiallekko laittaa niin alkaa huuto.=(

Jos sais vaikka tehtyä jotain kun ois kädet vapaana. Ei onnistu istutaan sitten tässä ja kuunnellaan unihiekkaa laulua.

Vielä meillä ei lunta sada, mutta tuuli näyttää nousseen. saas katsoa saadaanko me tänne kunnolla lunta, niin että peittyis koko nurmikko.