Niin pikkukylä, varsinainen tuppukylähän tämä on varsinaisia asukkaita tällä laidalla/kyläalueella koko kunnassa n.10000 mikä laajalle levittäytynyt

Täällä tuntuu pätevän hyvin tämä sanalasku:"mitä serkumpi, sitä herkumpi"

Jos et ole alkuperäis asukas vähintään 3 sukupolvessa ja omista maita ja metsiä niin sanan valtaa täällä ei ole ja jos ei lapsi harrasta tuota tiettyä koko kylän lajia niin se ei ole mitään.

Päätökset tehdään tämän lajin harrastusten aikana, kun lapset harrastaa, vanhemmat tekee päätöksiä kahvilassa ja kehuvat kilpaa toistensa lapsia.

Nämä samat vanhemmat ovat sitten koulussa töissä:(

Sehän ei tietenkään vaikuta mitenkään, koulussa työskentelyyn.

Jos ois tämä tiedetty etukäteen ei ois ikimaailmassa täältä taloa ostettu.

Ja kun ei alkuunkaan kenellekkään mitään sanottu, ei tehty, hiljaksiin tässä asusteltu, niin  jo ollaan kummia.

Olenjo avannut sanaista arkkuani, koska minunhan ei tarvitse kaikkea paskaa niellä.

Olemme tehneet jo kerran poliisillekkin ilmoituksen, mutta ilmeisesti poliisikin jonkun serkku koska mitään ei tapahtunut.

Mitä siis vielä teemme täällä, miksi emme ole jo pois muuttaneet?

Miehelle sitä jo eilen ehdotin, mutta vaikea on  tähän aikaan saada taloa kohtuu hintaan myytyä, mutta näiden sisäänpäin kääntyneiden maalaisten iloksi, voisimme vuokrata tämän talon vaikka romaaneille, siitähän se ilo irtoaisikin.

En tarkoita tätä rasistisesti,että he oisivat sen kummempia ihmisiä kuin mekään, mutta tämän kylän ihmiset kun ottaa huomioon ja heidän asenteen niin saataisiin tänne oikeasti mietittävää ja ihmeteltävää, oltiinko me oikeasti niin paha perhe tässä kylässä,oisko ehkäpitänyt tehdä jotain jo aiemmin, ennen kuin meidän mittari tuli täyteen.

Mutta vielä koittaa aika kun nämä lantavarpaat saavat kaiken takaisin, jossain muodossa.