Jeah!

Koulun opettaja taas loistaa, oli eilen sitten huutanut meidän rinsessalle.

Niin että räkä lensi naamaan, syystä että tytöillä oli ollut nahinaa ja ope oli kysynyt osaako joku kertoa, rinsessaiseni oli sitten sanonut, että juu, kun oli huuto alkanut että pitää olla puuttumatta toisten asioihin ja rinsessa sitä sitten säikähtänyt oli ope kädellään työntänyt rinsessani pään otsasta ylös ja huutanut kasvojen edessä, niin että räkä lentää, että kun hän puhuu niin silloin katsotaan  silmiin.

Oli sitten nimitellyt ties miksi:(

Soitin  toisen rinsessan äidille ja kerroin mitä meidän rinsessa kertoi, hän oli hiukan kummissaan voiko opettaja käyttäytyä noin, johon että kyllä tämä ope vaan voi:(

Nyt koulussa on 3 pientä rinsessaa jotka pelkäävät tätä opettajaa.

Oli tämä toinen äiti sitten nähnyt opettajan ja kysellyt opettajan versiota ja kylläpä oli tullut kaunisteltu versio sitten oli kysynyt tältä äidiltä että oletkos koskaan opiskellut vuorovaikutusta.

Äiti kun oli sanonut että nyt tytöt pelkää häntä, niin se on kuulemma hyvä on mennyt hänen viestinsä perille:(

Ei taida suomen armeijassakaan enään olla sallittua tuollainen käytös, mutta meidän ala-asteella on:(

Meidän pienin koululaisemme tuli eilen luokseni ja sanoi että tämä opettaja oli viimeviikolla käynyt luokassa juttelemassa koulukiusaamisesta ja siitä ettei saa nimitellä ja nyt hän oli kuullut kuinka tämä opettaja oli nimitellyt tyttöjä.

Tämän nimittelyn hän oli perustellut tälle koulussa käyneelle äidille sillä, että käyttää samaa kieltä kuin lapset.

Olen miettinyt miten kirjoittaisin koulutoimen johtajalle kirjeen ja kysyn onko tuo nyt ihan normaalia ja kuuluuko nykyiseen opetus suunnitelmaaan pelotella nuo lapset hiljaisiksi ja kuuliaisiksi.

Minun mielipiteeni muiden vanhempien kanssa kuitenkin on se että opettajan ei kuulu kajota itkevään lapseen ja nöyryyttää nostamalla kasvot ylös, eikä  mielestäni ole oikeen että opettaja huutaa kasvojen edessä niin että räkä lentää.

Koska mitään sellaista ei ollut tapahtunut, että ois ollut aihetta opettajan edes puuttua saatikka kun meidän rinsessa ei ollut edes mukana alkuperäisessä tapahtuma ketjussa, oli ollut kyllä siinä tilanteessa mukana kuten suurin osa luokan tytöistä.

Mutta niinkuin olen sanonut aiemminkin tämä ko. opettaja ei nauti luottamustani.

Mutta aina vaan merkillisemmiksi menee lasten jutut.

Tulee jo mieleen, että onko tuolla opettajalla kaikki nyt ihan kohdallaan???

Vaikka hän onkin alallaan erikoistunut, niin nyt kyllä viiraa.

Vai koulutetaanko heistä tuollaisia "sekopäisiä" koulussa.

Hän kun on jo vanhempien poikien silmissä menettänyt uskottavuutensa, pojat häntä nauraa, koska oli jollekkin pojalle raivonnut että:"tules koulun jälkeen tänne niin pyöritän sinua pitkin pihaa."

Näihin isompiin poikiin kun ei raivoominen tehoa, eikä näemmä uhkailukaan niin pitää sitten pieniin tyttöihin purkaa turhautuminen:(